PRAKTISK INFO

Her kan du få svar på alle dine spørgsmål...

GENERELT

Vi træner typisk mandag-fredag fra kl. 9.00-14.00 eller 10.00-15.00, alt efter hvilken fodboldskole, du ønsker at deltage på. Vores to daglige, professionelle træningspas er blot afbrudt af en tiltrængt frokostpause, og som en lille bonusinfo, kan vi fortælle, at vi altid bestræber os på at være på træningsanlægget senest 30 minutter før træningen begynder samt 30 minutter efter træningen er afsluttet. Du skal derfor være meget velkommen til at troppe tidligt op, hvis din mor og far fx skal på arbejde.

 

Vi mødes omklædt hver dag senest 15 min. før "kickoff", og du skal naturligvis være meget velkommen til at invitere venner og holdkammerater med på fodboldskolen. De skal blot booke sig ind lige her: pd.onlinebooq.dk

På fodboldskolen bedes du medbringe følgende:

- Spillertøj (samt skiftetøj)

- Fodboldstøvler

- Benskinner

- Løbesko (til brug i frokostpausen)

- Frokost (værtsklubben tilbyder dog muligvis dette som tilkøb senere hen)

- Drikkedunk

- Evt. solcreme, vabelplaster, strømpetape mv.

Du skal desuden være meget velkommen til at læse mere om os samt følge os på Facebook samt Instagram, hvorigennem vores følgere naturligvis får først besked om specialtilbud, nye trænere, nye fodboldskoler mv.

Pro Defending's populære fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Europa League, Superligaen og Landsholdet. 

Vores populære fodboldskoler og fodbold camps finder sted i samtlige skoleferier, herunder vinterferien, påskeferien, sommerferien og efterårsferien. 

PRO fodboldskolerne afvikles i stort set hele Danmark, så glæd dig til sommeren 2021, hvor du igen har muligheden for at deltage på Danmarks mest professionelle fodboldskoler, hvor seriøsitet, intensitet og kvalitet leveres med et glimt i øjet.

HOLDINDDELING

Foretrækker du at være på hold med specifikke spillere, som du fx kender hjemmefra, og ved deltager på selvsamme fodboldskole, så er det naturligvis muligt at komme med ønsker herom. 

 

I så fald bedes du sende nedenstående info til kontakt@prodefending.com samt sætte den pågældende spillers forældre CC i mailen, så de også ved besked herom. Vi vil derefter gøre vores ypperste for at spillerne ender på samme hold, omend logistikken i sjældne tilfælde umuliggør dette.

 

- Fulde spillernavne

- Fødselsdatoer

- Aktuel fodboldskole

 

Vær opmærksom på, at ovenstående ønsker skal være os i hænde senest 14 dage før den aktuelle fodboldskole sparkes i gang. 

 

Ønsker du desuden at være på hold med én eller flere spillere, der er yngre end dig selv, så vil I alle blive placeret på dét hold, der passer aldersmæssigt til den yngste af jer. Dette af hensyn til de øvrige deltagere. Pro Defending forbeholder sig desuden retten til at omrokere spillere, der forud for fodboldskolen har ønsket at være på samme hold, såfremt vi finder dette hensigtsmæssigt og/eller nødvendigt.

 

Som udgangspunkt inddeler vi indledningsvis samtlige hold efter spillernes alder samt vores kendskab til deres fodboldfaglige kompetencer. På førstedagen af vores fodboldskoler ser vi så spillerne an ift. deres spillemæssige, fysiske og mentale formåen, hvorefter det vil være muligt at blive omrokeret fra ét hold til ét andet. Det er dog udelukkende Pro Defending’s dygtige trænere, der vurderer dette, uanset hvad øvrige parter måtte mene.

 

Det ligger os meget på sinde at fortælle, at alle omrokeringer, som vi ønsker at foretage, er med spillernes bedste for øje. Såfremt vi fx ønsker at rykke en spiller til et hold med yngre spillere, så er dette som oftest med henblik på at udvikle spilleren, således at vedkommende får flere boldberøringer, kommunikerer mere og er mere fysisk overlegen i sit spil, for på den måde at kunne øge sin selvtillid samt udvikle sit spil fremadrettet.

 

På andendagen af fodboldskolen samt den resterende del af ugen skal samtlige ønsker om omrokering af spillere være videregivet til cheftræneren for fodboldskolen senest en time før træningen begynder. Alle ønsker derefter vil blive udskudt til frokostpausen eller den efterfølgende dag, da den ovennævnte time benyttes på forberedelse, opsætning af øvelser, samtaler med de øvrige trænere og værtsklubben mv.

SPILLERE & FORÆLDRE

Det er til enhver tid dit eget ansvar at forblive på klubbens træningsanlæg. Pro Defending’s udvalgte trænere er nemlig primært ansat til at planlægge og eksekvere fodboldtræning på højeste niveau, hvorfor de har fokus på netop denne del både før, under og efter selve træningen. Du er dog naturligvis altid velkommen til at stille spørgsmål til vores trænere, der glædeligt står klar til at besvare disse både før, under og efter træningen.

 

Vi går kraftigt ud fra, at du har valgt netop Pro Defending’s fodboldskole, fordi du - udover at få en sjov og uforglemmelig oplevelse – også gerne vil lære en masse. Derfor forventer vi naturligvis, at du er træningsparat, og ikke ødelægger oplevelsen og læringsmulighederne for de andre spillere. 

 

Vi har naturligvis forståelse for, at ikke alle aldersgrupper kan opretholde samme koncentrationsniveau under samtlige træninger, og af netop denne årsag anbefaler vi, at du hviler hovedet og restituerer kroppen i den frokostpause, som vi har tilrettelagt for dig. Vi ved godt, at du ikke er professionel fodboldspiller endnu, men i professionel fodbold er det fx helt normalt med en frokost- og hvilepause på hele 3 timer, således at kroppen er veludhvilet, frokosten er fordøjet, væskebalancen er intakt og sulten efter mere koncentreret fodboldtræning er i top. Hos Pro Defending kan du endda nøjes med en frokostpause på ca. 1,5 time.

 

Som led i at bevare et højt koncentrationsniveau hos spillerne, så er dine forældre desuden udelukkende velkomne på træningsanlægget indtil 15 min. før træningen begynder og igen tidligst 15 min. før træningen slutter. Der kan dog naturligvis gives dispensation herfor, hvilket i så fald skal aftales med trænerne forud for kickoff.

SPILLERTØJ & FROKOST

Vi håber naturligvis på at se dig iført vores nye, superfede sort/røde PRO spillesæt!, der er udarbejdet i samarbejde med Unisport og PUMA.
 

Spillesættet er ikke obligatorisk at tilkøbe, men det skader naturligvis aldrig at tage et kig i vores webshop, hvor du også finder støvletasker, rygsække mv.

Størstedelen af Pro Defending's værtsklubber tilbyder desuden tilkøb af frokost, og den enkelte værtsklub eller Pro Defending tager direkte kontakt til deltagerne med tilbud herom, såfremt det tilbydes senere hen.