PRAKTISK INFO

- om vores populære fodboldskoler

HVORFOR ER VI BEDST?

Pro Defending's fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere med erfaring fra de største internationale ligaer, herunder Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen mv.

Fodboldfagligheden er altså i top, både hvad angår det spillemæssige, men så sandelig også det mentale, der omhandler indstilling, træningsparathed og ærgerrighed. 

Det er ikke uden grund, at hele 86% af vores deltagere mener, at vi tilbyder den bedste fodboldskole, som de nogensinde har deltaget på, hvilket også afspejles på vores Facebook, hvor vi har fået lutter topkarakterer!

Alle køn og niveauer er velkomne på vores fodboldskoler, og vi udfordrer altid den enkelte spiller i henhold til dennes spillemæssige og fysiske formåen. Såfremt en spiller er væsentligt bedre end de øvrige, så øger vi blot sværhedsgraden af de kollektive øvelser individuelt, eksempelvis ved færre berøringer, tvungen kommunikation, obligatorisk positionering centralt på banen, hvorved det er nødvendigt at orientere sig til enhver tid. Det samme gør sig naturligvis gældende den anden vej rundt, hvis en spiller har brug for flere berøringer, bedre positionering med bedre overblik over banen mv.

Der vil  altid være niveauforskel på spillerne, men det absolut vigtigste for os er, at spillerne er villige til at lytte og lære, for er de dét, så skal vi nok hjælpe dem på rette vej - ikke nødvendigvis til at blive professionel fodboldspiller - men med sikkerhed til at blive bedre end de var før de ankom til vores fodboldskole.

Som alle andre fodboldskoler, så træner vi naturligvis også på alle de basale ting, såsom possession, interval, afslutninger, 1v1, 2v2 mv., men dér hvor vi virkelig adskiller os fra de øvrige aktører på markedet er via vores fokus på elementer såsom overblik, splitvision, positionering på banen (muligheden for at dække to mand op på én og samme tid uden i realiteten at dække en eneste af dem op), kommunikation (hvad skal jeg kommunikere til hvem og hvornår), optimal brug af fysik (hvordan erobres bolden hurtigst muligt og højest muligt på modstanderens banehalvdel), smartness (de små tricks på banen ift. at lokke modstanderen til at lave en satset aflevering, skærme modstanderen væk fra bolden på standardsituationer, hvorved ingen vinder den og den fx går til indkast) osv.

Det er alle disse elementer og flere til, som netop vores trænere kan lære fra sig, fordi de selv har spillet på allerhøjeste niveau i ind- og udland, og på denne vis besidder kompetencer, der går udover almen fodboldfaglighed og -viden. Disse kompetencer er naturligvis nogle, som vi videreformidler til vores gæstetrænere, der dermed besidder selvsamme mulighed for at lære fra sig af vores metoder og signatur-øvelser. For at vores ovennævnte punkter og visioner skal være realiserbare, så stiller vi naturligvis store krav til vores gæstetrænere, der både screenes og godkendes af os forud for deres deltagelse.

På trods af, at der er en langt større udgift herved, så prioriterer vi – modsat øvrige aktører – såvidt muligt at benytte os af de samme gæstetrænere på vores fodboldskoler, da vi ønsker at sikre kontinuitet og kvalitet i vores træninger.

Der er naturligvis altid plads til sjov på vores fodboldskoler, men vores mission er uden tvivl at afholde lærerige og professionelle fodboldskoler, hvor spillerne ikke "blot" har en sjov uge, men også lærer noget i processen.

Det er derfor, at vi mener, at vi har Danmarks mest professionelle og lærerige fodboldskoler. 

Som en lille bonusinfo kan vi desuden nævne, at vi altid bestræber os på at være på træningsanlægget senest 30 minutter før træningen begynder samt 30 minutter efter træningen er færdig, hvorfor det naturligvis er muligt at troppe tidligt op, hvis mor og far fx skal på arbejde.

ANMELDELSER

"Det har været en gennemgående god og professionel oplevelse for både barn og os forældre.

Det har været god og lærerig træning af høj kvalitet, og min søn Samuel har haft to virkelig gode oplevelser.

Det har været så fedt, og jeg anbefaler det gerne til andre familier med fodboldglade børn."

 

Nette Dose

TØJ

Vi håber på at se dig iført vores lækre Pro Defending spillesæt, der er udarbejdet i samarbejde med Unisport og PUMA.

Spillesættet er naturligvis ikke obligatorisk at tilkøbe, men det skader dog ikke at tage et kig i vores webshop, hvor du også finder støvletasker, rygsække mv.

FROKOST

Størstedelen af Pro Defending's værtsklubber tilbyder tilkøb af frokost.

 

Den enkelte værtsklub eller Pro Defending tager direkte kontakt til deltagerne med tilbud om frokostordning, såfremt dette tilbydes senere hen.

FOTOGRAF

Som naturligt led i vores professionelt anlagte fodboldskoler, så har vi allieret os med Say Orange, der er førende på markedet indenfor moderne og dynamiske portræt- samt holdfotos. 

  

Say Orange fotograferer alle spillerne på fodboldskolen, hvorefter alle får et unikt visitkort med hjem.

Via dette kan man så se, redigere samt købe egne portræt- og holdfotos - både som plakat, foto og/eller digital fil i høj opløsning. Det er naturligvis 100% valgfrit om man ønsker at købe billederne eller ej, men man kan dog til enhver tid se et eksempel på billederne lige her: sayorange.com/sports/.

Blot til info, så tjener Pro Defending absolut intet på dette, men vi synes dog, at det er nogle rigtig flotte billeder, som Say Orange tager, og vi vil naturligvis elske at se vores spillere fremvise et Pro Defending billede hjemme på værelset, i skolen eller i fodboldklubben. Det er desuden også Say Orange, der har taget billederne af vores trænere her på vores hjemmeside.

Pro Defending's fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, der sætter professionalisme og læring i højsædet. Med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Superligaen og Landsholdet, så kan du trygt melde dig til Pro Defendings fodboldskoler i skoleferierne, herunder sommerferien, efterårsferien, vinterferien og påskeferien.
Pro Defending's fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, der sætter professionalisme og læring i højsædet. Med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Superligaen og Landsholdet, så kan du trygt melde dig til Pro Defendings fodboldskoler i skoleferierne, herunder sommerferien, efterårsferien, vinterferien og påskeferien.