HVEM, HVORNÅR OG HVORFOR?

En sommerdag i maj måned, 2017, mødtes de to gode venner, Kris Stadsgaard og Anders Nielsen på en café i København, og her fik de sig endnu en af mange intense fodboldsnakke.

Efter flere år i ind-og udland som professionel fodboldspiller, havde Stadsgaard og Nielsen nemlig ved selvsyn oplevet, at der manglede positionsspecifik forsvarstræning - både på det kollektive og individuelle plan.

 

Af selvsamme årsag besluttede Stadsgaard - der har spillet professionel fodbold i både Spanien, Italien, Norge og Danmark - sig i december 2017 - for at stifte Pro Defending, der som bekendt betyder "Professionelt Forsvarsspil".

 

​I takt med, at flere og flere spillere, forældre og trænere fik øjnene op for Pro Defending’s positionsspecifikke fodboldtræning, så steg interessen også for målmands-, midtbane- og angrebstræning. Af selvsamme årsag tilknyttede Pro Defending Martin Albrechtsen, Dennis Sørensen, Danny Olsen og Julie Tavlo, der har en fortid i Premier League og Bundesligaen.

Efterspørgslen på mentaltræning steg ligeledes, hvorfor Pro Defending tilknyttede de to mentaltrænere, Ian Melhede og Thomas Danielsen til at varetage dette på Sjælland og i Jylland.

I foråret 2018 besluttede Pro Defending sig så for at gøre en forskel på markedet indenfor fodboldskoler, for Pro Defending var og er nemlig af den overbevisning, at det bestemt er muligt at kombinere læring og sjov, således at det ene ikke udelukker det andet. Det er meget rammende når forældre beskriver vores populære fodboldskoler med ordene "seriøsitet, kvalitet og intensitet - alt sammen krydret med godt humør”, og det er formentlig ikke uden grund, at alle de nedenstående klubber har indgået et samarbejde med Pro Defending om at være værtsklub for vores populære fodboldskoler i nær og fjern fremtid.

 

BK Hekla, Tårnby FF, Herlev Fodbold, Borup IF, IS Skævinge, Odense KFUM, Vejlby-Risskov Idrætsklub, Hvalsø IF, Sengeløse IF, Albertslund IF, Herstedøster IC, Frederiksværk FK, Gentofte Vangede Idrætsforening, Fårevejle BK, Malaga, BS72, Måløv BK, Ringsted IF, Ballerup FC Lundegården, KFUMs Boldklub, BK Fix, Solrød FC, Nødebo IF samt Hjortshøj-Egå Fodbold.

HVORFOR BØR DU VÆLGE OS?

Pro Defending's fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere med erfaring fra de største internationale ligaer, herunder Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen mv.

Fodboldfagligheden er altså i top, både hvad angår det spillemæssige, men så sandelig også det mentale, der omhandler indstilling, træningsparathed og ærgerrighed. 

Alle køn og niveauer er velkomne på vores fodboldskoler, og vi udfordrer altid den enkelte spiller i henhold til dennes spillemæssige og fysiske formåen. Såfremt en spiller er væsentligt bedre end de øvrige, så øger vi blot sværhedsgraden af de kollektive øvelser individuelt, eksempelvis ved færre berøringer, tvungen kommunikation, obligatorisk positionering centralt på banen, hvorved det er nødvendigt at orientere sig til enhver tid. Det samme gør sig naturligvis gældende den anden vej rundt, hvis en spiller har brug for flere berøringer, bedre positionering med bedre overblik over banen mv.

Der vil  altid være niveauforskel på spillerne, men det absolut vigtigste for os er, at spillerne er villige til at lytte og lære, for er de dét, så skal vi nok hjælpe dem på rette vej - ikke nødvendigvis til at blive professionel fodboldspiller - men med sikkerhed til at blive bedre end de var før de ankom til vores fodboldskole.

Som alle andre fodboldskoler, så træner vi naturligvis også på alle de basale ting, såsom possession, interval, afslutninger, 1v1, 2v2 mv., men dér hvor vi virkelig adskiller os fra de øvrige aktører på markedet er via vores fokus på elementer såsom overblik, splitvision, positionering på banen (muligheden for at dække to mand op på én og samme tid uden i realiteten at dække en eneste af dem op), kommunikation (hvad skal jeg kommunikere til hvem og hvornår), optimal brug af fysik (hvordan erobres bolden hurtigst muligt og højest muligt på modstanderens banehalvdel), smartness (de små tricks på banen ift. at lokke modstanderen til at lave en satset aflevering, skærme modstanderen væk fra bolden på standardsituationer, hvorved ingen vinder den og den fx går til indkast) osv.

Det er alle disse elementer og flere til, som netop vores trænere kan lære fra sig, fordi de selv har spillet på allerhøjeste niveau i ind- og udland, og på denne vis besidder kompetencer, der går udover almen fodboldfaglighed og -viden. Disse kompetencer er naturligvis nogle, som vi videreformidler til vores gæstetrænere, der dermed besidder selvsamme mulighed for at lære fra sig af vores metoder og signatur-øvelser. For at vores ovennævnte punkter og visioner skal være realiserbare, så stiller vi naturligvis store krav til vores gæstetrænere, der både screenes og godkendes af os forud for deres deltagelse.

På trods af, at der er en langt større udgift herved, så prioriterer vi – modsat øvrige aktører – såvidt muligt at benytte os af de samme gæstetrænere på vores fodboldskoler, da vi ønsker at sikre kontinuitet og kvalitet i vores træninger.

Der er naturligvis altid plads til sjov på vores fodboldskoler, men vores mission er uden tvivl at afholde lærerige og professionelle fodboldskoler, hvor spillerne ikke "blot" har en sjov uge, men også lærer noget i processen.

Det er derfor, at vi mener, at vi har Danmarks mest professionelle og lærerige fodboldskoler. 

Som en lille bonusinfo kan vi desuden nævne, at vi altid bestræber os på at være på træningsanlægget senest 30 minutter før træningen begynder samt 30 minutter efter træningen er færdig, hvorfor det naturligvis er muligt at troppe tidligt op, hvis mor og far fx skal på arbejde.

"seriøsitet, kvalitet og intensitet - alt sammen krydret med godt humør"

1v1 situationer

Afslutninger

Taktisk forståelse

Split vision

Placeringsevne

Opspil

Førstetouch

Forudseenhed

Vendinger

Kommunikation

 

HVEM ER VORES TRÆNERE?

Kris Stadsgaard er tidligere forsvarsspiller, og har spillet i La Liga, Serie A, Superligaen samt Tippeligaen, for klubber såsom Malaga CF, Reggina Calcio, Rosenborg BK, FC København og FC Nordsjælland.

 

Højdepunkterne i Stadsgaards karriere var målet mod Real Madrid, duellerne mod Cristiano Ronaldo, mesterskaberne samt pokaltitlerne med FC København og Rosenborg BK samt landsholdsdebuten.

Martin Albrechtsen er tidligere forsvarsspiller, og har spillet i Premier League samt Superligaen, for klubber såsom FC København, Brøndby IF, FC Midtjylland, AB, AC Horsens, West Bromwich Albion og Derby County.

 

Højdepunkterne i Albrechtsens karriere var mesterskaberne i den danske Superliga, skiftet til Premier League samt landsholdsdebuten.

Danny Olsen er tidligere midtbane- og kantspiller, og har spillet i Superligaen, for klubber såsom FC Midtjylland, FC Nordsjælland, AGF, Hobro IK og AB.

 

Højdepunktet i Olsens karriere var landsholdsdebuten i 2014.

Dennis Sørensen er tidligere kantspiller og angriber, og har spillet i Bundesligaen samt Superligaen, for klubber såsom Energie Cottbus, FC Midtjylland, FC Nordsjælland og Lyngby BK.

 

Højdepunkterne i Sørensens karriere var skiftet til den tyske Bundesliga samt landsholdsdebuten i 2006.

Tommy Bechmann er tidligere angriber, og har spillet i Bundesligaen samt Superligaen, for klubber såsom SC Freiburg, VfL Bochum,  Esbjerg fB og SønderjyskE.

 

Højdepunkterne i Bechmanns karriere var skiftet til den tyske Bundesliga samt topscorertitlen for Esbjerg fB i 2004, hvor det blev til hele 19 mål.

Michael Schjønberg er tidligere forsvarsspiller, og har spillet i Bundesligaen samt Superligaen, for klubber såsom FC Kaiserslautern, Hannover 96, Esbjerg fB og Odense BK. Derudover har Schjønberg hele 44 landskampe for Danmark, som han repræsenterede ved EM 1996, VM 1998 samt EM 2000. 

 

Højdepunkterne i Schjønbergs karriere var det tyske mesterskab med FC Kaiserslautern samt landsholdsguldet ved Confederations Cup i 1995.

Julie Tavlo er nuværende midtbanespiller for Brøndby IF, der er fast inventar i toppen af kvindernes liga. Derudover er det blevet til et hav af internationale kampe - både for klubholdet og landsholdet.

Anders Nielsen er tidligere forsvarsspiller, og har spillet i den hollandske 1. division samt Superligaen, for klubber såsom AGF, SønderjyskE og FC Oss.

 

I hele sin karriere var Nielsen kendt for sin adræthed, springstyrke og hurtighed, hvorfor han dén dag idag, agerer sprinttræner for Pro Defending med stor succes.

Jens Gjesing er tidligere forsvars- og midtbanespiller, og har spillet i Superligaen, for klubber såsom AGF og Hobro IK, hvor det blev til hele 137 kampe for førstnævnte klub. Gjesing opnåede desuden den kæmpe ære at bære anførerbindet for sin hjerteklub i løbet de de 7 år, han var at finde i klubben.

Peter Foldgast er tidligere kantspiller og angriber, og har spillet i Superligaen, for klubber såsom Brøndby IF og AGF.

Siden sin aktive karriere har Foldgast ageret angrebstræner for Brøndby IF, for hvem han i sin tid scorede et helt vanvittigt drømmemål, som du kan se lige her.

Jonathan Richter er tidligere kantspiller, og har spillet i Superligaen, for FC Nordsjælland, som han repræsenterede fra 2005-2009. Tiden i FC Nordsjælland resulterede i 70 kampe og 9 mål for Richter, der har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i Brøndby IF. Under en træningskamp i 2009 blev Richter ramt af lynet, men dét tiltrods har han kæmpet sig tilbage, og er nu et kæmpe forbillede for både unge og gamle på og udenfor banen.

Simon Richter er tidligere forsvarsspiller, og har spillet i Superligaen, for HB Køge og FC Nordsjælland, hvor han som oftest begik sig på højre back. Den aggressive samt teknisk anlagte Richter fik 43 kampe for FC Nordsjælland og hele 74 af slagsen for HB Køge, inden turen gik forbi FC Roskilde og Brønshøj Boldklub.

Pro Defending's populære fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Superligaen og Landsholdet. Vores fodboldskoler og camps finder tilmed sted i samtlige skoleferier, herunder vinterferien, påskeferien, sommerferien og efterårsferien. Vores fodboldskoler afholdes på Sjælland, Jylland og Fyn, hvor vi har indgået kontrakter for år 2020, 2021 og 2022, så glæd dig.
Pro Defending's populære fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Superligaen og Landsholdet. Vores fodboldskoler og camps finder tilmed sted i samtlige skoleferier, herunder vinterferien, påskeferien, sommerferien og efterårsferien. Vores fodboldskoler afholdes på Sjælland, Jylland og Fyn, hvor vi har indgået kontrakter for år 2020, 2021 og 2022, så glæd dig.
Pro Defending's populære fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Superligaen og Landsholdet. Vores fodboldskoler og camps finder tilmed sted i samtlige skoleferier, herunder vinterferien, påskeferien, sommerferien og efterårsferien. Vores fodboldskoler afholdes på Sjælland, Jylland og Fyn, hvor vi har indgået kontrakter for år 2020, 2021 og 2022, så glæd dig.