OM OS

Hvornår blev prodefending.com stiftet, af hvem og hvorfor?

En sommerdag i maj måned, 2017, mødtes de to gode venner, Kris Stadsgaard og Anders Brian Nielsen på en café i København, og her fik de sig endnu en af mange intense fodboldsnakke. Efter flere år i ind-og udland som professionelle fodboldspillere, havde Stadsgaard og Nielsen nemlig ved selvsyn oplevet, at der manglede positionsspecifik forsvarstræning - både på det kollektive og individuelle plan. 

 

Af selvsamme årsag besluttede Stadsgaard og Nielsen - med en fortid i Spanien, Italien, Holland, Norge, Sverige og Danmark - sig i december 2017 for at stifte selskabet Pro Defending, der som bekendt betyder "professionelt forsvarsspil".

 

​I takt med, at flere og flere spillere, forældre og trænere fik øjnene op for Pro Defending’s positionsspecifikke forsvarstræning, så steg interessen også for målmands-, midtbane- og angrebstræning. Derfor udvidede Pro Defending trænerteamet med store navne såsom Dennis Sørensen, Danny Olsen, Emil Larsen, Peter Foldgast, Jonathan Richter, Tommy Bechmann, Jens Gjesing, Simon Richter, Allan Kuhn, Karim Zaza, Michael Schjønberg, Thomas Gaardsøe, Martin Albrechtsen og Julie Tavlo, der har en fortid i Premier League, Bundesligaen og landsholdet.

Efterspørgslen på mentaltræning og sprinttræning steg ligeledes, hvorfor Pro Defending tilknyttede de to mentaltrænere, Ian Melhede og Thomas Danielsen til at varetage dette på Sjælland og i Jylland. Derudover blev to af Danmarks hurtigste mænd, Frederik Schou-Nielsen og Tobias Gorgone Larsen også tilknyttet Pro Defending's i forvejen stærke team mhp. at varetage fremtidige sprinttræninger for Pro Defending.

Undervejs i processen, nærmere bestemt i foråret 2018, besluttede Pro Defending sig så for at gøre en forskel på markedet indenfor fodboldskoler, for Pro Defending var og er nemlig af den overbevisning, at det bestemt er muligt at kombinere læring og sjov, således at det ene ikke nødvendigvis udelukker det andet. Det er for eksempel meget sigende når forældre og spillere beskriver vores populære fodboldskoler med ordene "seriøsitet, kvalitet og intensitet - alt sammen krydret med godt humør”, og det er bestemt ikke uden grund, at alle de nedenstående klubber har indgået et samarbejde med Pro Defending om at være værtsklub for vores populære fodboldskoler og camps i både nær og fjern fremtid. 

 

BK Hekla, Tårnby FF, Herlev Fodbold, Borup IF, IS Skævinge, Odense KFUM, Vejlby-Risskov Idrætsklub, Hvalsø IF, Sengeløse IF, Albertslund IF, Herstedøster IC, Frederiksværk FK, Gentofte Vangede Idrætsforening, Fårevejle BK, Finca Naundrup, BS72, Måløv BK, Ringsted IF, Ballerup FC Lundegården, Allerød FK, BK Fix, Solrød FC, Glostrup FK, IF FREM Bjæverskov, Karlslunde IF Fodbold, Nødebo IF samt Hjortshøj-Egå Fodbold m.fl.

Pro Defending's populære fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Europa League, Superligaen og Landsholdet. 

Vores populære fodboldskoler og fodbold camps finder sted i samtlige skoleferier, herunder vinterferien, påskeferien, sommerferien og efterårsferien. 

PRO fodboldskolerne afvikles i stort set hele Danmark, så glæd dig til sommeren 2021, hvor du igen har muligheden for at deltage på Danmarks mest professionelle fodboldskoler, hvor seriøsitet, intensitet og kvalitet leveres med et glimt i øjet.