BLIV VÆRTSKLUB

...og lad os klare alt arbejdet for jer.

INDHOLD

PRO tilbyder fodboldskoler for alle niveauer, køn og positioner, og skiller sig ud ved sin kvalitet, intensitet og seriøsitet. Det hele leveres naturligvis med et glimt i øjet.

PRAKTIK

Hvis I vælger PRO som arrangør af jeres fodboldskole, så kan I trygt læne jer tilbage, og lade os klare alt lige fra salg og markedsføring til trænerallokering og holdinddeling.

ØKONOMI

Såfremt I signerer en 3-årig aftale med PRO, så får I hele 150,- per tilmeldt spiller. Dette er vel og mærke tilfældet på trods af, at PRO ordner alt det praktiske for jer...

Pro Defending's populære fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Europa League, Superligaen og Landsholdet. 

Vores populære fodboldskoler og fodbold camps finder sted i samtlige skoleferier, herunder vinterferien, påskeferien, sommerferien og efterårsferien. 

PRO fodboldskolerne afvikles i stort set hele Danmark, så glæd dig til sommeren 2021, hvor du igen har muligheden for at deltage på Danmarks mest professionelle fodboldskoler, hvor seriøsitet, intensitet og kvalitet leveres med et glimt i øjet.

HVORFOR VÆLGE OS?

Ønsker I at give jeres spillere en lærerig og uforglemmelig oplevelse samt muligheden for at blive trænet af tidligere professionelle fodboldspillere?

 

Så er I kommet til det rette sted, for Pro Defending's fodboldskoler er nemlig anført af tidligere professionelle fodboldspillere med erfaring fra de største europæiske ligaer, herunder La Liga, Premier League, Serie A, Bundesligaen og Ligue 1.

Fodboldfagligheden er altså i top, både hvad angår det spillemæssige, men så sandelig også den mentale del, der omhandler indstilling, træningsparathed og ærgerrighed. Der er dog naturligvis masser af plads til sjov og hygge på vores populære fodboldskoler.

 

Vores fodboldskoler er for alle køn og niveauer, og de primære aldersgrupper er U8-U15, hvilket I som værtsklub naturligvis er medbestemmende overfor. Prisen for at deltage er 999,- p.p. og som værtsklub får I op til 150,- per deltager, hvilket går direkte ned i jeres egen klubkasse. Al merindtjening fra salg i jeres cafeteria samt evt. frokostordning går ligeledes 100% til jeres egen klubkasse, omend vi naturligvis gerne hjælper til med at videreformidle info herom.

 Pro Defending sørger for tilnærmelsesvis alt, herunder website, bookingsystem, betalinger, holdinddeling, allokering af trænere, træningsprogram mv. og alt I skal sørge for er, at der er udstyr til spillerne i form af veste, kegler, stiger mv.

 

Målet med vores fodboldskoler er uden tvivl at forene sjov og koncentration i ét, således at alle deltagerne har en sjov og uforglemmelig uge samtidig med, at de lærer en masse. Det ene bør nemlig ikke udelukkende det andet.

Afslutningsvis, så er jeres trænere og ledere naturligvis meget velkomne til at tage del i fodboldskolen, hvorved de får optimal sparring og læring ud af forløbet.