BETINGELSER

Nedenfor finder du vores mest relevante betingelser

I henhold til forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2, nr. 12, er køb af billetter til vores fodboldskoler ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret. Det er derfor ikke muligt at få billetten refunderet, hvis du bliver forhindret i at deltage, og det er derudover heller ikke muligt at overdrage billetten til anden side.

 

Som en god kundeservice, så tillader vi dog en delvis refundering på 500,- såfremt vi modtager dit afbud senest 14 dage før kickoff. Der ydes ingen refundering ved afbud derefter.

 

Der ydes ligeledes ingen refundering, hvis træningen fx undervejs må aflyses grundet tordenvejr eller force majeure (krig, optøjer, strejke, lockout, epidemier, natur- og forureningskatastrofer mv.).

Hos Pro Defending er vi desuden professionelle helt ud til fingerspidserne, og vi tilrettelægger træningerne på optimal vis ud fra deltagernes fysiske og spillemæssige formåen. Ved deltagelse på vores fodboldskoler anerkender du, at Pro Defending til enhver tid ansvarsfritages for eventuelle pludseligt opståede skader samt øvrige hændelser, der måtte påvirke deltageren i negativ forstand. Endelig, så er det til enhver tid dit eget ansvar at holde opsyn med dine personlige ejendele.

 

 

Har du øvrige spørgsmål, så skriv endelig til os på kontakt@prodefending.com.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

Mvh. Pro Defending

Mothsvej 56C, 2840 Holte

CVR: 41118660

Pro Defending's populære fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra La Liga, Serie A, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League, Europa League, Superligaen og Landsholdet. 

Vores populære fodboldskoler og fodbold camps finder sted i samtlige skoleferier, herunder vinterferien, påskeferien, sommerferien og efterårsferien. 

PRO fodboldskolerne afvikles i stort set hele Danmark, så glæd dig til sommeren 2021, hvor du igen har muligheden for at deltage på Danmarks mest professionelle fodboldskoler, hvor seriøsitet, intensitet og kvalitet leveres med et glimt i øjet.